QHRS Biopiramida

CENA 30000.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Opis

QHRS Biopiramida – prostorni neutralizator štetnog zračenje

 

QHRS BioPiramida je dve hiljade puta  umanjena Keopsova piramida iz drevnog Egipta, dimenzija 11,5 x 7,5 cm. Napravljena je od prirodnog keramičkog materijala sa ukomponovanim metalnim kristalnim zrncima, koja imaju funkciju nekadašnje obloge Keopsove piramide.

U unutrašnjosti se nalazi šuplji keramički kvadar ispunjen sitnim kristalićima kvarca i zatvoren čipom. Ovakvom konstrukcijom omogućeno je QHRS BioPiramida da pozitivnu energiju, koja se stvara u njenoj unutrašnjosti na jednoj trećini visine, izvede na vrh i emituje u prostor oko sebe.

Kristalići kvarca i čip deluju kao pojačivači energije i zato je snaga zračenja vrlo velika i adekvatna je običnom kartonskom modelu dimenzija 15,70 x 15,70 x 10 m, odnosno običnom keramičkom modelu dimenzija 3,2 x 3,2 x 2 m.

Napominjemo da obični modeli imaju pozitivno energetsko delovanje isključivo u svojoj unutrašnjosti, na jednoj trećini visine.

Delovanje QHRS BioPiramide  je višestruko i može se uspešno koristiti da:

Emituje pozitivnu energiju u prostor oko sebe u poluprečniku od 7 m a u visinu od 3m.

U prostoru koji štiti (154 m2) smanjuje štetno zračenje podzemnih voda, svih električnih uredjaja, poremećenog Zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže i neidentifikovanih nepovoljnih energija (uroka), kao i elektromagnetskih zračenja koja dolaze od dalekovoda, transformatora, električnih aparata, uređaja izvan prostora zaštite itd.

Zračenjem pozitivne energije na vrhu direktno energizuje: vodu za piće i kozmetiku, čaj, voće, voćne sokove, mleko, jogurt, lekove (sirupe i tablete) itd, odnosno čovečje telo tako što se od petnaest do trideset minuta sedi na stolici ispod koje se postavi piramida.

Pomaže u zdravstvenoj terapiji, kao i kod učenja, razmišljanja i meditacije; povećava koncentraciju, pojačava delovanje misli, želja, ljubavi, pažnje itd.

QHRS BioPiramida  ima sposobnost da energije s negativnim uticajem na psihu i na telo čoveka apsorbije i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. Energetsko polje QHRS BioPiramide ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.

Energija štetnih zračenja je glavni uzrok ometanja normalnog rada organa i psihofiizičkih funkcija i glavni uzrok poremećaja tegoba i bolesti. Ona slabi biopotencijal ćelija što omogućava virusima, bakterijama i gljivicama da napadnu organizam i izazovu infekcije i oboljenja.

UPOTREBA:

Radiestezijskim ispitivanjem utvrdjeno je da QHRS BioPiramida štiti prostor od dvadeset metara u poluprečniku ako se postavi na odredjenu tačku koju prethodno odredi radiestezista i usmeri se tako što je logo QHRS SISTEM okrenut ka severu.Ako se postavi bilo gde u prostoru sa logom prema Severu onda štiti min 10m u poluprečniku i kroz zidove.

QHRS BioPiramida je napravljena je od prirodnog keramičkog materijala sa metalnim ukomponovanim kristalnim zrncima koja imitiraju oblogu piramide koja danas postoji samo u podnožju piramide.

U unutrašnjosti se nalazi keramički kvadar ispunjen kristalima kvarca i crnog turmalina i na vrhu zatvoren nano čipom. Tom konstrukcijom omogućeno je da plus polarizovano polje koja se stvara u unutrašnjosti piramide na 2/3 visine od baze , izvede na njen vrh i emituje u prostor oko piramide.

Kristali kvarca i crnog turmalina deluju kao absorberi minus polariteta iz prostora , nano chip deluje kao polarizator i pretvarač minus polariteta u plus i pojačivač energije i zato je snaga zračenja vrlo velika i adekvatna je običnom kartonskom modelu 20 x 20 x 14m kao, i običnom keramičkom modelu dimenzija 5 x 5 x 2,6 m sa napomenom da obični modeli imaju isključivo pozitivno energetsko delovanje unutar piramide na 2/3 njene visine od baze.

Ako se postavi bilo gde u prostoru onda štiti sedam metara u poluprečniku i kroz zidove. Potrebno je svaka tri meseca skinuti poklopac sa piramide i izložiti njen čip Sunčevoj svetlosti oko tri sata.

QHRS BioPiramida će se sama isprazniti od negativne energije i napuniti pozitivnom i biće spremna za stopostotnu zaštitu.

Kako da prepoznano štetna mesta ili mesta izložena zračenjem?

Štetna zračenja deluju na ljudski organizam iritirajući metabolizam i normalan rad ćelija, pa su na taj način generatori bolesnih stanja i tegoba. Ne postoji prostor u kome čovek radi, živi ili spava, a da nema štetnih zračenja a to su najopasnija mesta jer se na njima čovek najduže zadržava.

S obzirom da ne možemo da ih svesno uočimo, navodimo neke od simptoma pomoću kojih ih možete prepoznati:

NA RADNOM MESTU:

Nelagodan osećaj, teško disanje, nervoza, brzo umaranje, glavobolja, smetnje srčanog rada, oscilacije krvnog pritiska; potreba za kafom ili cigaretom da se održi potreban ritam rada, posezanje za tabletama, sklonost bežanju sa radnog mesta iz neobjašnjivog razloga; kod osetljivih osoba nežne konstitucije dolazi do vrtoglavice, ponekad i do gubitka svesti, čestih mučnina i povraćanja; s posla se uz normalan ritam rada odlazi potpuno iscrpljen, razdražen.

ZA VREME SPAVANJA:

Nemiran, isprekidan i loš san, stenjanje, teško disanje, iako ste umorni pri leganju nikako ne možete da zaspite, dižete se umorniji nego kada ste legli; grčevi ili hladnoća u udovima, trnci i ukočenost, smetnje srčanog ritma, noćne oscilacije krvnog pritiska.

NAJČEŠĆI IZVORI:

Dalekovodi, transformatorske stanice, radio, televizijski i mobilni odašiljači, radarski uređaji, kućni aparati, bežični telefoni i mobilni, kompjuterski monitori, TV prijemnici, mikrotalasne rerne, halogena rasveta, podzemni vodeni tokovi, ultraljubičasto, radioaktivno, rendgesko zračenje , wi-fi ruteri.

Keopsova piramida nikada nije bila grobnica, a njena prava namena tek se naslućuje. Može se uspešno koristiti da :

1. Emituje pozitivnu energiju u prostor oko piramide u poluprečniku od 10m, i u visinu 4,2m,

2. U prostoru koji štiti (300m2 ) neutrališe štetno zračenje podzemnih voda, svih električnih uređaja,poremećenog Zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže i neidentifikovanih nepovoljnih energija, kao i elektromagnetna zračenja koja dolaze od npr. dalekovoda, transformatora, wi-fi-ja, električnih uređaja i aparata izvan prostora zaštite.

3. Pomaže u zdravstvenoj terapiji, kod učenja, razmišljanja, meditacije, povećava koncentraciju, delovanje misli, želja, pažnje, ljubavi …

4. Zračenje pozitivne energije bez vrha koristi se direktno za energizovanje ljudskog tela i pomaže pri zdravstvenoj terapiji

NAPOMENA:

Potrebno je u prvih mesec dana izneti Biopiramidu direktno na Sunce 3 sata, sa otvorenim poklopcem. Posle toga je dovoljno izneti jedanput mesečno da stoji napolju izložena na  Sunčevom svetlu 3 sata.

Sertifikovana je od strane Instituta za bioelektromagnetiku i novu biologiju – BION – iz EU . Isptivanja na ljudima su pokazala da polje koje obrazuje : povećava urešenost u ćelijama, deluje na molecule vode u telu ,smanjuje stres , povećava protok krvi kroz krvne sudove , smanjuje spektar srčanih intervala neophodnih za održavanje unutrašnje ravnoteže , produbljuje disanje . Izmerena je frekvencija polja biopiramide i ona iznosi 7,83 Hz – Alfa stanje – Šumanova rezonanca a to je frekvencija koja idealno odgovara ljudskim ćelijama

ROK UPOTREBE: NEOGRANIČEN DO FIZIČKOG UNIŠTENJA

NAČIN UPOTREBE:

QHRS Biopiramida se postavlja na pod u stambenom ili poslovnom prostoru a stranu na kojoj je odštampan logotip QUANTHOLREG, treba okrenuti prema Severu uz pomoć kompasa,

QHRS BioPiramida funkcioniše i kada joj je izgrebana neka spoljna stranica ili je okrznut ćošak. Ne preporučujemo pražnjenje BioPiramide pod mlazom vode.

QHRS Srbija je biviši PXD sistem

Rok trajanja piramide: neograničen , do fizičkog uništenja.

Sertifikat za kvalitet energetskog uticaja
Sertifikat za strukturni kvalitet vode
Sertifikat za kvalitet biopolja

 

CENA QHRS BIOPIRAMIDE JE 30000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.ZdravljeiEnergija.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.ZdravljeiEnergija.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „QHRS Biopiramida“